Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Ce este codul de imbracaminte formal – CumFacSa.ro

Ce este codul de imbracaminte formal

Unelte articol

Poate fi destul de dificil sa alegi imbracamintea pentru un anume eveniment. Trebuie sa fii atent sa te imbraci corespunzator pentru fiecare tip de eveniment.

Pasi

 1. Pentru femei

  1

  Cand primesti o invitatie la un evenmiment semi-formal, acest lucru inseamna ca trebuie sa porti o rochie pana la gneunchi sau o rochie lunga. Lasa-ti imbracamintea de business acasa si imbraca o rochie frumoasa. Poti sa iti iei ca accesorii niste bijuterii de bun gust.

 2. Pentru barbati

  2

  Barbatii poarta costume la evenimente semi-formale. Costumul ar trebui sa fie de buna calitate, de culoare inchisa, o camasa alba si o cravata de culoare inchisa. Ar trebui de asemenea sa porti pantofi inchisi la culoare si sosele negre.

 3. Ocazii

  3

  Evenimentele semi-formale sunt petrecerile de sarbatori, nunti si dansuri, chiar si Sarbatoarea de Craciun.

Previous postCum sa devii reprezentant Oriflame Next postCum sa accesezi fonduri Sapard

Related Posts

Posteaza un comentariu


close