Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli ce marime porti la inel – CumFacSa.ro

Cum sa afli ce marime porti la inel

Unelte articol

Acest lucru este ceva foarte important pentru a te asigura ca esti multumita de marimea inelului fie de logodna / casatorie, fie o simpla bijuterie. Un inel prea larg iti poate juca pe deget, sau poti ajunge sa il pierzi, pe cand un inel prea stramt, fie nu iti itnra pe deget, fie poti ajunge sa nu il mai poti da jos.

Pasi

 1. 1

  Masoara-ti degetul la sfasitul zilei, cand ai mainile calde. Mainile tind sa se modifice in ceea ce priveste marimea pe parcursul zilei. De aceea este foarte important sa te masori la finalul zilei.

 2. 2

  Infasoara-ti un obiect de masurat la baza degetului, acolo unde intentionezi sa porti inelul. Daca iti este incomod sa faci acest lucru cu o ruleta, poti lua o bucatica de ata, masori diametrul degetului, apoi, cu ajutorul unei rigle, masori segmentul de ata care delimiteaza baza degetului.

 3. 3

  Incearca sa fii cat mai precisa in ceea ce priveste masuratoarea. Trebuie sa masori cat mai exact, cu precizie milimetrica.

 4. 4

  Converteste acea masura in marimea inelului. Daca iti dai inelul la comanda, consulta inainte un tabel care te poate ajuta sa convertesti valoarea masurata intr-un numar pentru inelul tau. Daca acea masura se incadreaza intre doua marimi, atunci alege-o pe cea mai mare dintre cele doua.

Previous postCum poti scapa de vergeturi Next postCum sa afli daca prietena ta vrea sa faceti sex

Related Posts

Posteaza un comentariu


close