Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci nod la cravata? – CumFacSa.ro

Cum sa faci nod la cravata?

Unelte articol

Cum sa faci nod la cravata?Nodul la cravata da bataie de cap multor persoane. Iata aici cativa pasi simpli de urmat pentru un nod de cravata simplu si usor de facut.Pana o sa avem un film pe tema asta, ai nevoie de putina imaginatie, dar daca te duce capul, nu vei avea probleme in a reusi cu instructiuni fara imagine.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de o cravata si o oglinda.

 2. 2

  Ridica gulerul camasii. Infasoara cravata dupa gat. Daca esti dreptaci, partea mai lata ar trebui sa vina in dreapta, iar cea ingusta in stanga.

 3. 3

  Daca te uiti cu atentie, vei vedea o cusatura in partea ingusta a cravatei. Treci partea lata a cravatei peste acea cusatura. Asta te asigura ca la sfarsit, cravata va avea lungimea potrivita si ajunge pana la linia taliei. Purtata prea scurta sau prea lunga arata urat.

 4. 4

  Din pozitia de inceput, trece partea mai lata pe dedesubt si apoi prin bucla din gurul gatului.Adu partea lata in partea dreapta si apoi trece-o prin nod spre partea stanga.Trece-o iar prin nod si da-o spre dreapta.

 5. 5

  Trece partea mai lata peste nod si prin spate, trece-o prin nod de sus in jos.

 6. 6

  Strange cravata tinand de capatul ingust cu o mana si impingand de not in sus. Lasa-ti gulerul in jos si aseaza-l cum trebuie.

Sfaturi

 • Cand iti dai jos cravata, scoate capatul ingust din nod.
 • Nu largi cravata si o scoate pe cap pentru ca vei strica materialul.

.

Previous postCum sa fii eficient? Next postCum sa fii fericit?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close