Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti alegi accesoriile potrivite pentru baschet – CumFacSa.ro

Cum sa iti alegi accesoriile potrivite pentru baschet

Unelte articol

Accesoriile potrivite pot sa faca o mare diferenta in felul in care te comporti pe teren. Indiferent ca joci afara, ca esti la antrenament sau intr-o competitie, este foarte important sa ai la tine accesoriile potrivite.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa iti cumperi pentru antrenament o minge cat mai buna, de o calitate cat mai mare.

 2. 2

  Pe langa minge va trebui sa iti cumperi si o pompa. In aceasta maniera vei putea sa umfli sau sa desumfli mingea, in functie de preferintele proprii.

 3. 3

  In jocul de baschet vei avea de alergat foarte mult, de aceea va trebui sa iti cumper incaltari foarte bune, de cea mai buna calitate chiar.
  In aceasta maniera vei avea o aderenta foarte buna iar sansele de a aluneca vor fi minimizate, vei oferi gleznelor suportul de care au nevoie, iar baza incaltarilor ar trebui sa poata sa absoarba cat mai mult socurile rezultate in urma impactului cu solul.

 4. 4

  In ceea ce priveste accesoriile de imbracaminte, iti recomandam sa porti haine cat mai largi, care sa nu iti restrictioneze miscarile si care sa permita pielii sa respire cat mai bine.

 5. 5

  Probeaza de fiecare data incaltamintea sau imbracamintea inainte de a o cumpara. In aceasta maniera te vei asigura ca articolul pe care vrei sa il cumperi ti se potriveste foarte bine.

 6. 6

  Pe langa incaltaminite si imbracaminte, vei putea sa iti cumperi diverse accesorii, precum genunchiere, cotiere eventual, mansete pentru maini sau bentita pentru pus pe cap (acestea vor absorbi picaturile de transpiratie), insocks.

Previous postCum sa iti alegi incaltamintea daca suferi de osteoartrita Next postCum sa iti ajuti sistemul digestiv intr-un mod natural

Related Posts

Posteaza un comentariu


close