Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti alegi camasa pe care vrei sa o porti – CumFacSa.ro

Cum sa iti alegi camasa pe care vrei sa o porti

Unelte articol

Fie ca vrei sa iti cumperi tie sau pentru altcineva, a alege o camasa barbateasca poate sa fie un lucru mai complicat decat pare. Aici sunt cativa pasi care va pot usura aceasta decizie.

Pasi

 1. 1

  Alege culoarea potivita. Daca vrei sa alegi o camasa pentru un interviu, atunci este mai bine sa alegi o culoarea conservativa.

 2. 2

  Alege modelul. Camasile cu model sunt mai greu de asortat cu o cravata.

 3. 3

  Alege un stil. Preferi o camasi slim sau preferi o camasa standard? Aici depinde doar de preferintele si de gusturile tale.

 4. 4

  Gaseste materialele potrivite. Camasile din panza sunt potrivite pentru un anotimp cald. Camasile din bumbac au un aspect placut, si te simti foarte comfortabil in ele.

 5. 5

  Determina ce marime porti la gat si la maneca.

 6. 6

  Odata ce ai gasit o camasa, asigura-te ca iti vine bine. Indoaie-ti mana. Camasa ar trebui sa fie destul de lunga astfel incat sa nu ti se ridice deasupra incheieturii atunci cand indoi mana.

 7. 7

  Fii sigur ca nu te strange camasa sau ca nu iti este prea larga in zona umerilor, bustului si taliei.

 8. 8

  Incheie camasa pana sus. Ar trebui sa ai loc de 2-3 degete intre gatul tau si gulerul de la camasa.

Previous postCum sa inviti o fata la bal sau la banchet Next postCum sa iti alegi o cariera dupa ce termini liceul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close