Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti rupi blugii – CumFacSa.ro

Cum sa iti rupi blugii

Unelte articol

Cu ajutorul acestui articol vei invata cum sa faci o pereche de blugi vechi sa arate mai bine : sa ii rupi si sa ii zgarii.

Pasi

 1. 1

  Fa putina cercetare. Cauta online in diverse reviste de moda pentru cele mai bune modele de blugi rupti.

 2. 2

  Gandeste-te la blugii pe care vrei sa ii rupi. Recomandat este sa incerci cu o pereche deja purtata sau veche, pentru a exersa.

 3. 3

  Gandeste-te la marimea rupturii pe care vrei sa o faci in blugi. Trebuie sa tii minte ca gaura sau gaurile pe care le faci in blugi se vor mari in timp, pe masura ce ii porti sau ii speli.

 4. 4

  Gandeste-te la ce forma ar avea ruptura pe care o facit in blugi. Sunt mai multe modalitati si mai multe directii in care poti face o ruptura : orizontala, verticala sau oblica.

 5. 5

  Gandeste-te la materialele pe care le vei folosi. Acestea pot fi o pereche de foarfece, un cutit, o piatra ponce, smirghel. In functie de ce fel de model vrei sa obtii, alege una din uneltele de mai sus.

 6. 6

  Daca vrei sa ii tai, mai intai trebuie sa tragi niste linii subtiri cu un creion, pentru a putea urmari un anume contur.

 7. 7

  Daca vrei ca blugii tai sa arate complet distrusi, ii poti pata cu putin clor, pentru a-i decolora.

Previous postCum sa iti resetezi BIOS-ul de la calculator Next postCum sa iti scoti apa din urechi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close