Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mascati venele de pe picioare atunci cand purtati slapi – CumFacSa.ro

Cum sa mascati venele de pe picioare atunci cand purtati slapi

Unelte articol

Slapii sunt accesoriul cel mai raspandit pe timp de vara. Din pacate, unor persoane li se pare inestetic sa le se vada venele de la picioare. din fericire exista si o solutie pentru a masca venele de la picioare pentru momentele cand purtati slapi. Cititi in continuare daca vrei sa aflati mai multe detalii.

Pasi

 1. 1

  Aplicati pe picioare, pe fiecare vena putin fond de ten sau crema anticearcane.

 2. 2

  Daca mergeti la inot, la piscina sau la sala va trebui sa folositi fond de ten sau crema anticearcane care sa fie rezistenta la apa.

 3. 3

  Puteti sa creati un aspect cat mai natural al piciorului daca aplicati pe intreaga suprafata a labii piciorului putina pudra. Aceasta va oferi piciorului dumneavoastra un aspect frumos, natural.

 4. 4

  Puteti de asemenea sa cumparati slapi cu bretele mai groase, care va vor permite sa ascundeti venele de pe picioare.

 5. 5

  Citeste cu atentie eticheta de pe crema anticearcan sau de pe cutia cu fond de ten pe care le veti folosit. Daca sunteti alergic la un anumit produs care intra in componenta cremei sau a fondului de ten, atunci evitati folosirea acelor produse.

Previous postCum sa iti mentii echilibrul pe un cal in galop Next postCum sa previi aparitia cancerului la creier

Related Posts

Posteaza un comentariu


close