Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te imbraci ca sa pari mai supla – CumFacSa.ro

Cum sa te imbraci ca sa pari mai supla

Unelte articol

Aici poti invata cateva trucuri pe care le poti folosi ca sa pari mai supla. Nu trebuie sa ai un corp perfect pentru a arata bine in anumite tinute. Tot ce trebuie sa faci este sa stii cum sa manipulezi ochii si privirile.

Pasi

 1. 1

  Poarta haine inchise la culoare. Hainele deschise la culoare au tendinta de a arata defectele unei persoane. Alege sa porti haine inchise la culoare pentru a ascunde eventualele defecte.

 2. 2

  Poarta gatul descoperit pentru a parea mai supla. Daca gatul tau pare mai lung, atunci si tu vei parea mai supla. Poarta haine cu anchior sau bluze cu decolteu pentru a te ajuta sa pari mai supla.

 3. 3

  Evita dungile orizontale. Acestea te fac sa pari mai mare decat esti in realitate. De aceea, este bine sa porti haine cu dungi verticale, sau fara dungi.

 4. 4

  Poarta haine care sa te faca sa pari ca ti-ai schimbat proportiile. Poarta blugi cu talie joasa pentru a-ti face trunchiul sa para mai lung.

 5. 5

  Tine-ti parul departe de fata. Daca de exemplu ai par lung, ar trebui sa il porti intr-o coada pentru a te face sa pari mai supla la fata.

 6. 6

  Poarta diverse accesorii langa trasaturile pe care vrei sa le estompezi pentru a distrage atentia de la zonele cu probleme, pe care vrei sa le ascunzi.

Previous postCum sa te bucuri de singuratate Next postCum sa te imbraci ca un emo

Related Posts

Posteaza un comentariu


close