Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de parul tau daca esti inotator – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de parul tau daca esti inotator

Unelte articol

Daca inoti des, atunci parul tau poate sa devina mai fragil. Din fericire poti avea foarte usor grija de parul tau atunci cand inoti.

Pasi

 1. 1

  Protejeaza-ti parul. Daca nu vrei sa porti o casca, atunci uda-ti parul inainte sa intri in bazin. Uda-ti parul si da-te cu putin balsam. Astfel iti saturezi firele de par, iar chimicalele din apa nu vor mai fi absorbite la fel de usor.

 2. 2

  Dupa ce ai terminat sesiunea de inot, nu te spala pe cap fara sa folosesti balsam de par.

 3. 3

  Intra in cabina de dus imediat dupa ce iesi din bazinul de inot.

 4. 4

  Foloseste atat sampon cat si balsam care iti hidrateaza firele de par. De asemenea, poti sa gasesti in comert sampoane care indeparteaza clorul din firele de par. Tine minte totusi sa folosesti si produse care iti hidrateaza firul de par.

 5. 5

  Nu trebuie sa intri in panica daca observi ca parul tau se deschide la culoare. Combinatia dintre clorul din apa si razele soarelui au un efect de inalbire. Daca observi acest lucru la parul tau, atunci poti sa reduci si sa stopezi efectele daca urmezi pasul 1.

 6. 6

  Invata-te ca pe viitor sa porti o casca care iti protejeaza parul. Nu conteaza cum arati daca porti acea casca, important este sa iti protejezi cat mai bine parul.

Previous postCum sa ai grija de o ruptura de piele daca esti gimnast Next postCum sa ai o excursie reusita in Moscova

Related Posts

Posteaza un comentariu


close