Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa aplici conturul pentru ochi atunci cand te machiezi – CumFacSa.ro

Cum sa aplici conturul pentru ochi atunci cand te machiezi

Unelte articol

Conturul pentru ochi adauga o mai multa profunzime culorii ochilor tai, lucru care ii face sa para mai mari si mai vizibili. Poti aplica conturul in doua moduri : cu creionul sau folosind machiaj lichid. Indiferent ce tip de machiaj alegi, este important sa stii sa il folosesti.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa stai in fata unei oglinzi. Rezeama-ti cotul pe masa sau pe suportul care il ai in fata ta. Inclina-ti capul pe spate astfel incat ochii sunt deschisi pe jumatate.

 2. 2

  Trece varful creionului printre degete pentru a-l inmuia, asta daca folosesti un creion. Daca folosesti machiaj lichid, verifica-l sa nu aiba cocoloase.

 3. 3

  Ridica-ti usor pleoapele. Incepe din partea din interior a ochiului. Daca folosesti un creion, traseaza linii usoare cu creionul. Daca folosesti machiaj lichid, trage o linie continua, neteda peste pleoape.

 4. 4

  Daca folosesti creion, atunci trece-ti usor cu degetele sau cu o perie peste linia trasata. Daca folosesti machiaj lichid, nu atinge deloc linia trasata.

 5. 5

  Repeta acelasi lucru si pentru pleoapa de jos la fel cum ai procedat si cu pleoapa de sus. Daca vrei sa ai un aspect mai natural, traseaza o linie cat o treime sau doua treimi din lungimea pleoapei de jos. Tine minte ca daca subliniezi pe tot conturul ochilor, ii poti face sa para mai mici.

Previous postCum sa ai o atitudine pozitiva? Next postCum sa aplici gene false?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close