Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa aplici gene false? – CumFacSa.ro

Cum sa aplici gene false?

Unelte articol

Fie ca aplici doar cateva fire pentru o schimbare mai subtila, fie ca iti pui de tot gene false, trebuie sa exersezi la inceput.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te cum vrei sa arati. Un set complet de gene false poate sa iti dea un aspect dramatic, pe cand daca iti pui doar cateva fire poti avea un farmec mai sofisticat.

 2. 2

  Alege culoarea potrivita pentru ocazia la care mergi. De exemplu, pentru o ocazie de seara, foloseste culoarea neagra. Pe timp de zi, poti folosi culoarea maro pentru un aspect mai natural.

 3. 3

  Verifica lungimea. Firele ar trebui sa urmareasca firul natural al genelor proprii. Le poti scorta usor cu foarfecul in functie de nevoile personale.

 4. 4

  Incepe cand ai ochii curati, fara machiaj.

 5. 5

  Tine genele false in mana si aplica un strat foarte subtire de adeziv la baza genelor. Lasa-l asa timp de un minut.

 6. 6

  Uitae-te in oglinda. Aplica genele false peste genele tale, cat mai aproape posibil de linia unde incep genele, urmarind conturul natural.

 7. 7

  Ajusteaza genele fie cu varful degetelor tale, sau daca vrei sa fii mai precisa, cu o scobitoare.

 8. 8

  Aplica machiajul dorit. Ai grija totusi sa nu exagerezi cu machiajul ,deoarece genele false iti ofera deja un aspect destul de dramatic.

 9. 9

  Exerseaza de cateva ori. Este un truc de infrumusetare destul de dificil de invatat, dar, cu repetitie capeti experienta.

Previous postCum sa aplici conturul pentru ochi atunci cand te machiezi Next postCum sa calculezi greutatea ideala in functie de varsta?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close