Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa arati frumos? – CumFacSa.ro

Cum sa arati frumos?

Unelte articol

A arata frumos incepe dinauntru, cu o imagine de sine pozitiva. Dar sunt si lucruri pe care le poti face sa iti pui in evidenta si frumusetea exterioara.

Pasi

 1. 1

  Incepe cu un zambet original. Acest lucru te va face sa arati mai bine aproape instantaneu.

 2. 2

  Protejeaza-ti pielea. Mentine-ti porii curati si fa-ti pielea sa straluceasca indepartand machiajul seara, inainte de a te culca.

 3. 3

  Invata sa te machiezi astfel incat sa para natural. De exemplu, roseata din obraji ar trebui sa te faca sa arati naturala, nu ca un clovn.

 4. 4

  Ingrijeste-ti parul mergand constant la un salon si spalandu-te constant pe cap. Ai grija sa nu folosesti prea multe tratamente chimice sau vopsea in exces.

 5. 5

  Alege hainele potrivite pentru fiecare ocazie si asigura-te ca iti sunt pe masura. Nu purta haine care sa fie prea largi, sau prea stramte. De asemenea, ai grija ca hainele pe care le porti sa nu iti fie nici prea scurte nici prea lungi. Asigura-te ca incaltamintea pe care o porti este intr-o conditie buna.

 6. 6

  Bea cel putin 8 pahare de apa pe zi. Corpul trebuie sa functioneze la parametri normali, la fel si pielea ta trebuie ingrijita, sa nu fie deshidratata.

 7. 7

  Fa-ti un plan de a face exercitii fizice aproape zilnic. Vei arata mai bine, te vei simti mai bine si vei scapa de stres.

Previous postCum sa iti amintesti ce ai visat Next postCum sa capeti incredere de sine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close