Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cosi un nasture – CumFacSa.ro

Cum sa cosi un nasture

Unelte articol

Este destul de usor sa cosi un nasture, odata ce ajungi sa stii pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Pasi

 1. 1

  Selecteaza un nasture potrivit si o ata potrivita pentru materialul pe care vrei sa cosi nasturele.

 2. 2

  Introdu ata in ac. Daca vrei, poti sa faci ata in doua pentru a termina treaba mai repede. Pur si simplu trece ata prin ac, pana cand obtii doua bucati de ata egale.

 3. 3

  Fa un nod la capatul atei. Cel mai simplu mod de a face un nod este sa iti treci ata prin jurul degetul si sa faci un nod normal.

 4. 4

  Pozitioneaza nasturele pe material. Aliniaza acel nasture cu ceilalti nasturi care sunt cusuti.

 5. 5

  Trece ata prin material si printr-o gaura din nasture, apoi, pentru a-l tine cat mai bine de material, trebuie sa treci de cel putin cateva ori prin fiecare gaura.

 6. 6

  In ultimul pas, trece acul prin material, pe sub nasture, dar de data aceasta, nu trebuie sa il treci prin nicio gaura de la nasture. Dupa ce ai trecut ata pe sub nasture de cateva ori, taie excesul de ata.

Previous postCum sa castigi o lupta de strada Next postCum sa dai forma sprancenelor tale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close