Cum sa dai forma sprancenelor tale

Unelte articol

Publicitate

Forma pe care o au sprancenele tale poate sa imbunatateasca aspectul fetei tale, echilibrandu-ti trasaturile. Daca ai sprancene groase, poate ai vrea sa le mai raresti si sa le pensezi.

Pasi

 1. 1

  Tine-ti un obiect drept in fata ta, cum ar fi un creion sau o rigla. Sprancenele ar trebui sa iti inceapa exact de la baza nasului, de unde iti incep si ochii.

 2. 2

  Du o linie oblica, care incepe de la baza nasului si taie imaginar ochii in doua jumatati. Marcheaza acel loc pe sprancene cu un creion, pentru ambele sprancene.

 3. 3
  Publicitate

  Mareste mai mult unghiul, astfel incat sa poti trage o linie incepand de la baza nasului, care se termina exact in partea exterioara a ochiului. Exact in continuarea acelei linii ar trebui sa se termine spranceana. Marcheaza si acel punct cu un creion, pentru ambele sprancene.

  De retinut este ca indiferent de forma pe care ti-o alegi pentru sprancene, ambele trebuie sa fie simetrice.

Previous postCum sa cosi un nasture Next postCum sa desfunzi teava de scurgere de la baie

Related Posts

Posteaza un comentariu


− one = 8

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey