Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartati petele de cerneala de pe haine – CumFacSa.ro

Cum sa indepartati petele de cerneala de pe haine

Unelte articol

Acest lucru nu este un lucru usor, dar se poate face. Exista cateva modalitati si cateva produse care va vor ajuta sa indepartati petele de cerneala de pe haine.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa actionati cat mai repede, cat cerneala este inca umeda.

 2. 2

  Folositi alcool. Nu conteaza de care, important este ca produsul pe care il folositi ca aiba o concentratie mare de alcool.

  Inmuiati o bucatica de panza in alcool. Tamponati usor peste pata de cerneala. Repetati acest lucru, schimband tampoanele pe care le folositi. Acest proces poate dura destul de mult, fiind unul repetitiv. Odata ce ati indepartat cat mai mult din pata de cerneala, spalati normal cu masina de spalat.

 3. 3

  Incercati sa folositi anomiac pentru produsele nesintetice. Faceti un amestec din 2 parti de alcool denaturat si 1 parte amoniac. Inmuiati, apoi adaugati otet pentru a neutraliza amoniacul. La urma spalati normal haina.

 4. 4

  Puneti un prosop de hartie sub haina, apoi aplicati spray de par peste pata. Sprayul de par va face ca cerneala sa se dizolve, lucru care va va usura indepartarea petei.

 5. 5

  Incercati sa indepartati pata de cerneala folosind lapte. Puteti sa tamponati pata respectiva folosind lapte rece, cald sau lapte acru.

Previous postCum sa incepi si sa te tii de un program de exercitii fizice Next postCum sa indepartezi guma de pe haine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close