Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi guma de pe haine – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi guma de pe haine

Unelte articol

In loc sa arunci hainele respective sau sa le folosesti pe post de carpe, poti incerca urmatorii pasi pentru a scoate guma de pe haine.

Pasi

 1. 1

  Tineti haina sub apa fierbinte si frecati zona respectiva cu o periuta de dinti. Lasati tesatura sa se usuce apoi repetati daca mai este nevoie.

 2. 2

  Puneti niste gaz lichid sau benzina pe zona unde aveti guma prinsa. Gazul sau benzina dizolva guma. Aveti grija cand umblati cu aceste produse deoarece pot fi foarte inflamabile. Daca nu aveti la dispozitie gaz sau benzina, puteti foarte bine sa folositi alcool.

 3. 3

  Puteti ingheta guma. Impaturiti haina astfel incat partea cu guma este in afara. Puneti-o intr-o punga, pe care sa o puneti apoi in congelator timp de o ora, pentru a fi siguri ca ingheata.

  Scoateti haina din punga, apoi incercati sa scoateti guma cu ajutorul unui cutit.

 4. 4

  Puteti incalzi un ibric cu otet. Inmuiati o periuta de dinti in otetul cald apoi frecati guma prins de haine cu acea periuta. Faceti acest lucru cat mai repede, deoarece functioneaza doar cand otetul este inca fierbinte.

 5. 5

  Intindeti unt de arahide peste toata suprafata pe care este guma. Razuiti apoi cu un cutit care sa nu fie ascutit, pentru a nu va taia haina. Asteptati pana cand guma se inmoaie si nu mai este lipicioasa. Razuiti apoi guma de pe haina.

Previous postCum sa indepartati petele de cerneala de pe haine Next postCum sa indepartezi mirosul de mucegai din prosoape

Related Posts

Posteaza un comentariu


close