Cum sa indepartezi petele de sange

Unelte articol

Petele de sange pot ramane permanente odata ce s-au uscat. Este esential sa indepartezi petele de sange cat inca sangele este ud. Exista cateva metode foarte simple pentru a indeparta petele de sange.

Pasi

 1. 1

  Folosind metoda apei oxigenate.
  Aceasta metoda functioneaza cel mai bine cand inca sangele nu este uscat.

  Turnati de cateva ori apa oxigenata pe pata de sange, apoi stergeti spuma formata. Spalati apoi materialul folosind apa rece si sapun sau detergent.

 2. 2

  Folosindu-va de apa si sare.

  Clatiti cu apa cat mai repede posibil pata de sange. Frecati cat mai mult pentru a scoate cat mai mult sange din tesaturi.

  Amestecati sare cu apa pana cand obtineti un fel de pasta. Cantitatea de sare depinde de marimea petei de sange. Frecati acel amestec peste pata de sanga de pe tesatura. Clatiti apoi cu cat mai multa apa rece.

  Cand ati clatit cat de mult ati putut, puneti rufele la o spalare normala in masina de spalat.

 3. 3

  Folosindu-va de pasta de dinti.

  Aplicati pasta de dinti pe pata de sange care deja este uscata. Lasati sa se usuce complet pasta de dinti. Clatiti apoi cu apa rece, apoi spalati cu sapun si apa rece zona patata.

 4. 4

  Folosindu-va de saliva.

  Strangeti cat mai multa saliva in gura. Scuipati pe pata de sange, frecati cat de mult puteti apoi inmuiati in apa rece.

  Aveti grija ca atunci cand folositi orice metota doriti, sa nu folositi apa calduta sau fierbinte. Este esential sa folositi doar apa rece.

Previous postCum sa indepartezi o aschie folosind bicarbonat de sodiu Next postCum sa indepartezi rugina de pe masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close