Cum sa iti speli incaltarile de la sala

Unelte articol

Daca adidasii tai sunt murdari sau miros urat din cauza transpiratiei, atunci va trebui sa inveti cum sa ii curati. Iata cum trebuie sa procedezi.

Pasi

 1. 1

  Pregateste incaltarile pentru a le spala sau curata. Scoate sireturile si talpa fiecarei perechi de incaltaminte si spala-le separat daca doresti. Trage limba pentru a avea acces la interior.

 2. 2

  Poti sa folosesti o pasta pe care ai pregatit-o acasa. Amesteca apa cu cateva picaturi de detergent lichid si bicarbonat de sodiu. Cu aceasta pasta poti sa curati incaltarile si sa indepartezi pana si cele mai neplacute mirosuri. Distribuie pasta in fiecare papuc, asteapta 15 minute, apoi spala foarte bine fiecare incaltaminte in parte, pentru a indeparta de tot pasta pe care ai aplicat-o mai devreme.

 3. 3

  Pentru exterior, va trebui intai sa te asiguri ca incaltamintea se poata spala. Daca nu, atunci ai putea sa strici materialul din care este confectionata incaltamintea.

 4. 4

  Foloseste o solutie formata din apa si sapun lichid. Inmoaie un burete in acea solutie si freaca cat mai bine exteriorul fiecarui papuc pana cand vezi ca ai indepartat aproape toate petele.

 5. 5

  De asemenea, sireturile si talpa ar trebui spalate tot de mana. Daca le arunci in masina de spalat atunci risti sa le scurtezi durata de viata sau durabilitatea.

 6. 6

  Atunci cand speli incaltamintea atat in interior cat si pe exterior, freaca cat mai bine, pentru a indeparta complet mirosurile si murdaria.

Previous postCum sa iti schimbi banii in Moscova Next postCum sa joci bowling cat mai bine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close