Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa obtii o gura perfecta – CumFacSa.ro

Cum sa obtii o gura perfecta

Unelte articol

O gura perfecta presupune dinti perfecti, buze pline si hidratate si o respiratie proaspata. Daca vrei sa ai toate aceste lucruri, gasesti mai jos cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa ai la indemana o periuta de dinti, ata dentara, pasta de dinti, apa de gura, vaselina sau crema hidratanta, balsam de buze si guma de mestecat fara zahar.

 2. 2

  Spala-te pe dinti foarte bine timp de 5 minute si clateste cu apa. Foloseste ata de gura, apoi clateste iar. Foloseste apa de gura, apoi mai periaza dintii o data. Clateste cu apa si sterge-te prin tamponare.

 3. 3

  Ia periuta si maseaza usor buzele, pentru a indeparta celulele moarte. Aplica apoi vaselina sau o crema foarte hidratanta.

 4. 4

  Poti aplica si un balsam de buze sau un luciu. Ia o guma de mestecat si esti gata.

 5. 5

  Repeta acest proces de 3 ori pe zi, pentru a avea tot timpul gura perfecta.

Previous postCum sa practici exercitii de yoga pentru ochi Next postCum sa mentii pestii Guppy sanatosi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close