Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te machiezi de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa te machiezi de Craciun

Unelte articol

Intotdeauna ti-ai dorit un look perfect de Craciun? Acest machiaj subtil este o cale minunata de a-ti arata spiritul si frumusetea. Look-ul este inspirat de frumoasa Michelle Phan. Urmarind cu atentie acesti pasi vei obtine si tu acelasi efect fermecator.

Pasi

 1. 1

  Alegeti fondul de ten potrivit pentru fata ta. Ai grija la culoare sa fie in ton cu pielea ta, nu incerca sa schimbi culoarea este o osteneala in plus care nu intotdeauna are rezultatele cele mai bune. Foloseste si corector daca ai nevoie.

 2. 2

  Ia o un fard rosu bland pentru ploape si aplica-l usor cu pensula. Aplica un pic mai mult, pentru un rosu mai inchis, mai intens in “V-ul” extern al ochilor, in asa fel incat sa formezi efectul de umbra.

 3. 3

  Ia un fard de ploape alb mat, si aplica-l in unghiul intern al ochilor tai.

 4. 4

  Acum, ia un fard de ploape de culoare aurie si foloseste-l sa luminezi partea superioara a aploapelor, aproape de arcada.

 5. 5

  Pentru a termina ochii, ia un creion de ochi de culoare aurie si liniaza marginea ploapelor superioare, la baza genelor apoi sa dai un contur si ploapelor inferioare.

 6. 6

  Ia un ruj de culoare rosu si plica-l cu atentie pe buze. Cu un servetel umed sau discheta demachianta, sterge excesul.

 7. 7

  Ia un gloss transparent si aplica-l deasupra rujului. Aceasta va adauga stralucire buzelor tale.

 8. 8

  Aminteste-ti mai putin inseamna mai mult, nu exagera! Nu vrei sa arati ca un clovn de Craciun.

 9. 9

  Vrei ca machiajul tau sa fie unul subtil, misterios nu unul ieftin si tipator.

 10. 10

  Daca este prima oara cand incerci sa te machiezi, incearca produsele pe piele si asteapta cateva minute, pentru a exluce eventualitatea unei alergii provacate de produsele pe care le vei folosi.

Previous postCum sa organizezi o petrecere de colinde de Craciun Next postCum sa previi dementa vasculara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close