Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te tunzi? – CumFacSa.ro

Cum sa te tunzi?

Unelte articol

Cum sa te tunzi?Sa te tunzi de unul singur poate fi o provocare, in sepcial sa te tunzi la spate, in oglinda, din moment ce fiecare miscare pe care o faci, in oglinda e inversata. E nevoie de putin antrenament pentru a te obisnui cu miscarea, dar dupa ce faci asta de cateva ori te obisnuiesti. Deci, daca ai nevoie de o tunsoare dar nu vrei sa te duci la salon iata ce trebuie sa faci:

Pasi

 1. 1

  Inainte sa incepi, sa ai o oglinda in fata si una in spate, astfel incat sa-ti poti vedea parul de la ceafa. Acopera-ti umerii cu un prosop sau un cearceaf.

 2. 2

  Piaptana-te bine si descurca-ti perfect parul. Pentru o mai mare stabilitate a parului, este indicat sa il umezesti putin.

 3. 3

  Incepe sa tunzi din parti pana unde ai vizibilitate. Asta va lasa cat mai putin par de tuns la spate, care e partea cea mai grea.

 4. 4

  Potriveste oglinzile astfel incat sa vezi parul de pe spate si tunde si acea portiune astfel incat sa se potriveasca cu felul in care ai tuns in parti. Oglinda te poate induce in eroare. Nu te grabi deloc!

 5. 5

  Acum piaptana-te si aranjeaza-ti parul cum il porti de obicei.Vezi daca e tuns uniform. Fa ajustari unde si daca e nevoie.

Sfaturi

 • Pentru trepte, tine si tunde parul pe verticala. Pentru linie dreapta, tine-l si tunde-l pe orizontala.
 • Cant te speli pe cap dupa ce te-ai tuns, alterneaza apa calda cu cea rece pentru a da mai multa stralucire parului.

.

Previous postCum sa-ti maresti sanii? Next postCum sa te imbraci pentru o noapte in club? - pentru baieti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close