Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci o coafura emo – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci o coafura emo

Unelte articol

Unul din componentele principale in ceea ce priveste un look emo este coafura. Poti sa adaptezi urmatoarele tipuri de coafura dupa bunul plac.

Pasi

 1. 1

  Gaseste-ti o coafura cat mai asimetrica. Majoritatea tunsorilor emo au parti care sunt inegale, precum si traturi de par care sunt de asemenea, inegale. De obicei, parul din fata este mai lung decat parul din spate, si parul de pe o parte este mai lung decat parul din cealalta parte.

 2. 2

  Gaseste-ti o culoare care sa ti se potriveasca. Desi majoritatea persoanelor emo au par negru, poti sa iti vopsesti parul si in culori vii, cum ar fi blond deschis, roz, rosu sau albastru.

 3. 3

  Daca vrei sa ai o coafura cat mai inegala, poti ruga un prieten sa te tunda.

 4. 4

  Poti sa iei o poza cu tipul tau preferat de tunsoare si sa mergi la un stilist pentru a-ti face o tunsoare asemanatoare cu cea din poza.

 5. 5

  Un look de baza pentru persoanele emo, in cazul barbatilor, este sa poarte bretonul pe o parte a fetei, acoperind doa run ochi.

 6. 6

  Poti folosi o placa de par pentru a-ti indrepta parul.

 7. 7

  Mentine-ti parul ciufulit. Aceasta este o regula generala. O persoana emo trebuie sa aiba parul ciufulit, chiar daca el si l-a aranjat anume in acest fel.

Previous postCum sa iti desfunzi urechea Next postCum sa iti faci o pagina personalizata de Google

Related Posts

Posteaza un comentariu


close