Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mergi pe tocuri inalte – CumFacSa.ro

Cum sa mergi pe tocuri inalte

Unelte articol

Indiferent de inaltimea tocurilor pe care le porti, trebuie sa ai mare grija sa iti poti tine echilibrul si sa iti soliciti cat mai putin muschii de la picioare.

Pasi

 1. 1

  Atunci cand mergi, paseste intai cu calcaiul, apoi continua sa pasesti usor cu restul talpii piciorului.

 2. 2

  Mergi cu degetel indreptate in fata sau cel putin straduieste-te sa mergi asa.

 3. 3

  Balanseaza-ti mainile pe langa corp pentru a-ti mentine echilibrul.

 4. 4

  Mentine-ti picioarele drept, apropiate si paralele.

 5. 5

  Fa pasi mici si egali. Poti chiar sa faci pasi mai mici decat ai face in mod normal cand nu mergi pe tocuri.

 6. 6

  Evita mersul pe gheata, noroc, iarba, nisip, pietris. Evita in mare parte suprafetele pe care poti aluneca sau in care te poti scufunda. In caz de nevoie, pentru a trece de o anumita suprafata, poti sa iti dai pantofii jos pentru a trece de acea suprafata.

 7. 7

  Atunci cand urci scarile, asigura-te ca atat talpa cat si tocul pasesc impreuna pe scara. In timp ce cobori, doar talpa piciorului ar trebui sa atinga treptele.

 8. 8

  In timp ce tocurile iti pot face picioarele sa arate mult mai bine, ai grija, deoarece acestea pot sa iti distruga picioarele daca le porti mult timp si pe perioade indelungate.

Previous postCum sa mergi ca un fotomodel Next postCum sa minti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close