Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te imbraci pentru o noapte in club? – pentru fete – CumFacSa.ro

Cum sa te imbraci pentru o noapte in club? – pentru fete

Unelte articol

Cum sa te imbraci pentru o noapte in club? - pentru feteIata cum sa te imbraci trasnet pentru a lua privirile tuturor:

Pasi

 1. 1

  Ochi patrunzatori si gene pasionale. Las-o mai usor cu culoarea buzelor daca iti incarci mai mult ochii, sau invers daca vrei sa iti acoperi buzele cu un ruj rosu patrunzator.

 2. 2

  Fii sclipitoare…la propriu. Foloseste un luciu de buze cu sclipici sau foloseste o creme cu reflexii pentru corp, pentru gat si brate.

 3. 3

  Pune-ti clipsuri mici si stralucitoare in par. Ai grija insa sa nu exagerezi.

 4. 4

  Foloseste materiale pe care nu se cunoaste transpiratie precum nylon, rayon si amestecuri de poliester.

 5. 5

  Culorile ar trebui sa fi simple, neamesteate; fara inflorituri si amestecuri. Incearca haine cu sclipici sau luciu, in schimb.

 6. 6

  Anticipeaza faptul ca vei transpira pe ringul de dans. Ia-ti un pulover sau o jacheta pe care sa le poti da jos, dezvelind ceva sexy dedesubt. Ceva mulat, sau cela larg si cat mai decupat este de preferat.

 7. 7

  Lasa blugii si pantalonii lungi acasa si ia-ti niste colanti, sau dresuri cu fusta. Lungimea, dupa preferinta. O rochie scurta, simpla, neagra e foarte buna de asemenea.

Sfaturi

 • Incalta-te cu ceva comod daca vrei sa dansezi toata noaptea.
 • Daca vrei sa faci impresie in prima faza cu niste tocuri impresionante, ai putea sa-ti aduci o incaltaminte de schimb pentru mai tarziu.

.

Previous postCum sa treci peste o despartire? Next postCum sa inveti eficient?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close