Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ingrijesti un tatuaj proaspat – CumFacSa.ro

Cum sa ingrijesti un tatuaj proaspat

Unelte articol

Pentru a nu se strica, trebuie sa ai grija de tatuaj cateva zile sau saptamani dupa ce mergi la salon. Pentru a afla cum sa ingrijesti tatuajul, urmareste pasii :

Pasi

 1. 1

  Asculta ce iti spune persoana de la salonul de tatuaje. Daca el iti spune cum anume sa ai grija de el, asculta-l cu strictete.

 2. 2

  Lasa bandajul pe tatuaj intre 2 si 24 de ore. Fii rabdator, bandajul se pune acolo pentru a te feri de bacterii care iti pot patrunde prin piele.

 3. 3

  Inmoaie bandajul cu apa calduta inainte sa il indepartezi. Acest lucru este recomandat mai ales daca bandajul este lipit de piele.

 4. 4

  Spala tatuajul. Majoritatea specialistilor recomanda sapun antibacterial. Foloseste-ti mainile si cu grija, indeparteaza eventualele urme de sange. Bate usor cu prosopul peste tatuaj. Ai grija sa nu stergi peste el.

 5. 5

  Aplica unguent peste tatuaj timp de cateva zile, de doua ori pe zi.

 6. 6

  Continua sa ai grija de tatuaj urmarind pasii anteriori pana cand acesta se vindeca complet.

Previous postCum sa ingrijesti parul cret Next postCum sa inmatriculezi o masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close