Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci pierce in buza – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci pierce in buza

Unelte articol

Daca vrei sa faci acest lucru de unul singur acasa, atunci, cel mai bine este sa te educi in aceasta privinta si sa inveti cum anume sa faci acest lucru cat mai in siguranta si cat mai igienic.

Pasi

 1. 1

  Foloseste echipamentele potrivite.

 2. 2

  Curata acul cu care iti faci gaura in buza. Aceasta este una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci. Asigura-te sa curati si piece-ul pe care vrei sa ti-l pui in buza.

 3. 3

  Pregateste-te sa iti dai gaura in buza. Usuca-ti partea din interior a buzei cu un servetel uscat si curat. Intai marcheaza punctul in care vrei sa dai gaura. Asigura-te de asemenea ca incaperea in care iti dai gaura sa fie cat mai curata posibil.

 4. 4

  Poarta manusi chirurgicale atunci cand iti gauresti buza.

 5. 5

  Incepe din partea din interiorul buzei. Astfel, vei putea sa dai gaura mai usor si nu te va durea asa de tare.

 6. 6

  Timp de 3 saptamani vor exista scurgeri din rana. Acesta este un semn bun, deoarece organismul se vindeca. Daca observi ca scurgerile sunt galbene sau verzi, acesta este semnul unei infectii. Nu trebuie sa iti scoti pirce-ul in aceasta situatie, deoarece infectia se va imprastia. In schimb, te poti duce la un profesionist pentru a te ajuta. Trebuie sa eviti sa consumi alcool si tutun atata timp cat rana inca se vindeca. De obicei, acest timp poate sa insemne si 2 luni.

Previous postCum sa iti faci pielea sa fie mai deschisa la culoare Next postCum sa iti faci poze erotice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close