Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci un pierce in ureche – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci un pierce in ureche

Unelte articol

Acest lucru poate fi destul de riscant si poti sa ajungi sa faci o infectie, mai ales daca faci acest lucru de unul singur. In acest articol poti sa gasesti cateva instructiuni care te vor ajuta sa iti faci singur un pierce in ureche.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa ajungi sa intelegi ca este foarte greu sa iti faci pierce acasa.

 2. 2

  Nu folosi deloc gheata. Aceasta nu te va ajuta in ceea ce priveste durerea si va face pielea sa se stranga mai tare, lucru care va ingreuna pierce-ul.

 3. 3

  Trebuie sa faci rost de un ac steril. Nu folosi acele de la alte persoane si nici nu da altor persoane acele pe care le-ai folosit tu pentru a-ti face un pierce.

 4. 4

  Daca acele nu au venit sterilizate, atunci le poti steriliza de unul singur, daca le expui cateva secunde la o flacara. Odata ce ai tinut acul in flacara, sterge-l cu alcool sanitar.

 5. 5

  Inainte sa te apuci sa iti faci pierce-ul, spala-te foarte bine pe maini.

 6. 6

  Sterge-te pe lobul urechii sau sterge partea urechii pe care vrei sa o gauresti.

 7. 7

  Pune pe partea cealalta fie o bucata de carpa sau prosop curat. Poti sa pui chiar si un baton de sapun. Important este sa pui ceva curat.

 8. 8

  Inteapa-te usor in ureche pana cand simti ca acul a trecut de partea cealalta a urechii.

 9. 9

  Odata ce ai dat gaura, curata-te, apoi introdu cercelul sau ce anume vrei sa porti in ureche.

 10. 10

  Trebuie sa ai mare grija, sa curati acel loc, precum si pierce-ul zilnic, timp de 6 saptamani.

Previous postCum sa iti faci proprii tai ochelari 3D Next postCum sa iti gasesti inspiratia atunci cand vrei sa desenezi ceva

Related Posts

Posteaza un comentariu


close