Cum sa impresionezi o fata

Unelte articol

Uneori, barbatii pot avea dificultati cand incearca sa impresioneze o fata, deoarece cred ca fetele vor opusul la un lucru pe care l-ar face ai in mod normal, in mod natural.

Pasi

 1. 1

  Observa fata pe care vrei sa o impresionezi inainte sa incerci sa faci acest lucru. Analizeaz-o putin. Oare lucrurile materiale par sa o intereseze? Ce fel de vorbe ii aduc zambetul pe fata? Este genul de fata care cauta un fel de relatie ca si tine?

 2. 2

  Fii atent la limbajul trupului. Nu ai vrea sa iti petreci ore pentru a incerca sa impresionezi o fata care nu este atrasa de tine. Fi atent la reactiile ei fata de alte persoane. Este prietenoasa? Pare sa vrea sa sustina o conversatie cu cineva? Cauta o relatie sau ceva doar amical?

 3. 3

  Trateaza fetele cu mult respect. Femeile nu sunt doar obiecte. Vor sa se simta ca se afla la egalitate cu barbatii. Vor sa vada ca sunteti interesati de persoana lor si de dorintele lor. Daca esti respectuos atunci poti chiar sa obtii o intalnire doar pentru aceasta calitate.

 4. 4

  Nu incerca vreodata sa ii spui unei fete cum se simte, sau cum crezi ca va reactiona intr-o anumita situatie. Fetele nu sunt impresionate de un barbat care pare sa le stie pe toate.

 5. 5

  Da-le de inteles ca esti interesat de ele prin cateva sugestii subtile.

 6. 6

  Fa miscarea dupa ce ai ajuns sa o cunosti catusi de putin. Este mai probabil sa obtii o reactie pozitiva de la o fata pe care vrei sa o impresionezi dupa ce ai ajuns sa o cunosti putin. Sau mai bine, nu te da la ea deloc. Multe femei nu pot sa reziste unro complimente pe care tu i le faci in repetate randuri.

 7. 7

  Fii original cu vorbele si gesturile tale.

 8. 8

  Adauga umor, dar intr-un mod natural.

 9. 9

  Cand ajungi intr-un final sa o chemi in oras, trebuie sa vii cu niste propuneri interesante pentru prima intalnire. La urma urmelor nu ai vrea sa strici prima intalnire dupa ce te-ai straduit atata timp sa o impresionezi.

Previous postCum sa gasesti investitori pentru afacerea ta Next postCum sa incepi un program de alergat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close