Cum sa seduci un barbat?

Unelte articol

Sa seduci un barbat nu inseamna obligatoriu sa-l furi de la altcineva, sau sa-l convingi sa faca ceva ce nu ar trebui. Poate pur si simplu insemna sa il faci sa aiba ochi numai pentru tine, si poate fi, de asemenea, o buna modalitate de a tine un barbat langa tine. (nu doar sa il castigi)

Pasi

 1. 1

  Cel mai important lucru este sa promiti sa-i oferi ceea ce are nevoie cel mai mult. Daca are o iubita sexy si doritoare, nicio tactica din lume nu va functiona, dar exista sanse ca ea sa neglijeze anumite aspecte cu privire la el. Prin urmare, trebuie sa-i oferi ceea ce competitia nu poate.

 2. 2

  Fa-l sa se simta apreciat. In studiile cu privire la cauze pentru care barbatii isi inseala nevestele, s-a constatat ca nu e vorba despre sex sau atractie sexuala, ci faptul ca se simt deconectati emotional de neveste. Se simt neapreciati, si se simt atrasi de alte femei care le ofera acest lucru.

 3. 3

  Lasa-l sa te ajute. Nu trebuie sa o faci pe domnita neajutorata, dar nici nu trebuie sa o faci pe dura si sa te dai mare cum ca te descurci tu cu toate. Majoritatea barbatilor stiu deja ca esti perfect capabila de aceste lucruri. Asa ca cere-i sfatul cu rpivire la ceva. Roaga-l sa-ti explice ceva din aria lui de interes. Arata ca ii pretuiesti cunostintele, talentele si dorinta de a te ajuta.

 4. 4

  Fii tu insati. Serios. Barbatii cauta diversitatea. Creandu-ti o stima de sine, apreciindu-te, avand o personalitate distincta, apelezi la dorinta lui pentru varietate pentru ca esti atat de speciala.

 5. 5

  Flirteaza. Fii jucausa. Viclenia si senzualitatea pot creea o puternica dorinta sexuala.

 6. 6

  Fa-o pe inabordabila. Fa-l sa simta ca il doresti cu adevarat, dar ca te abtii pentru un motiv sau altul. Ai grija insa cu acest joc. Nu insista prea mult. Fiind prea mult timp inabordabila, s-ar putea intoarce impotriva ta.

 7. 7

  Atingel cu subtilitate. Cauta momente oportune pentru a va atinge corpurile unul de celalalt. Cand ii multumesti pentru ceva ce a facut, lasa-ti mana pe bratul lui in timp ce vorbiti.

Sfaturi

 • Foloseste un parfum usor si atragator, usor observabil.
 • Daca cele zise mai sus nu functioneaza, inseamna ca respectivul nu este interesat de tine.
 • Nu deveni insistenta, agresiva, posesiva.
 • Lumea e plina de barbati, cauta altul!

.

Previous postCum sa te prezinti la scoala? Next postCum sa scrii o carte?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close