Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti face o fata sa rada – CumFacSa.ro

Cum poti face o fata sa rada

Unelte articol

Aceasta poate fi o strategie de a flirta sau de a elibera tensiunea acumulata intre voi si pentru a va face sa fiti mai apropiati unul de celalalt.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa fii cat mai amuzant. A fi amuzant cu adevarat va face o fata sa fie plina de rasete si o vei face sa vada ca lumea este un loc cu adevarat vesel.

 2. 2

  Pune inj aplicare acest lucru si incearca sa fii vesel tot timpul. Gandeste-te numai la lucrurile bune si vesele din viata si nu lasa nimic sau pe nimeni sa te intristeze. Trebuie sa fii mereu cu moralul ridicat si cu zambetul pe buze. Acest lucru vor observa si cei din jurul tau.

 3. 3

  Daca vrei sa ajungi sa fii o persoana amuzanta, trebuie sa fii o persoana pozitiva. Astfel, daca esti o persoata atat pozitiva cat si amuzanta, vei reusi sa captezi atentia celor din jurul tau.

 4. 4

  Razi impreuna cu ea. Rasul este molipsitor, asa ca nu iti va fi greu sa razi alaturi de ea. Facand acest lucru, vei creste in ochii ei.

 5. 5

  Gadil-o. daca va cunoasteti destul de bine, gadilitul este o modalitate buna de a face o persoana sa rada. Ai grija totusi, sa nu fie o persoana care sa nu-i placa sa fie gadilita, altfel, nu va fi asa de incantata de incercarea ta de a o gadili, si in loc sa o faci sa rada, vei ajunge sa faci lucrul opus.

 6. 6

  Faceti lucruri aventuroase impreuna. Acesta este un mod interesant de a face o fata sa rada. Depinde de tine in aceastia situatie. Tu ar trebui sa stii ce lucruri ii plac si ce lucruri nu ii plac sa faca.

 7. 7

  Evita glumele sau lucrurile sarcastice care ii vor strica starea. Evita bancurile misogine, nu fa glume despre ea, nu rade de ea. Daca nu o stii prea bine, evita sa spui sau sa faca glume sarcastice.

 8. 8

  In cele din urma trebuie sa fii relaxat si sa te comporti cat mai natural. Nu trebuie sa te fortezi sa o faci sa rada. Trebuie sa lasi lucrurile sa se intample de la sine.

Previous postCum sa schimbi bateria de la o masina Next postCum sa ai o conversatie plina de glume

Related Posts

Posteaza un comentariu


close