Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ajungi sa cunosti persoane noi fara a parea infiorator – CumFacSa.ro

Cum sa ajungi sa cunosti persoane noi fara a parea infiorator

Unelte articol

Cu totii stim ca prima impresie conteaza foarte mult atunci cand cunosti persoane noi. Cu ajutorul acestui articol poti sa inveti sa depasesti acea senzatie pe care o ai despre o anumita persoana, gandindu-te ca acea persoana este infioratoare.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa intelegi acest stereotip de persoana. Persoanele care sunt considerate infioratoare sunt acele persoane care sunt tacute intr-un anume fel, ca si cum ar fi ceva despre acea persoana care ar putea sa te surprinda intr-un mod cu totul neplacut. Daca dai senzatia persoanelor din jurul tau ca esti infiorator, poate faci unele lucruri la momente cu totul nepotrivite. Acele momente ar putea sa fie atunci cand razi sau zambesti in momente cu totul inacceptabile, sau poate ca tu gaseste ceva amuzant in lucruri pe care altii le gasesc triste.

 2. 2

  Pentru cele persoane care sunt considerate a fi persoane infioratoare, tot ce trebuie sa faca este sa incerce sa isi modifice comportamentul si felul lor de a fi. Trebuie sa ajungi sa intelegi ca unele persoane judeca mai mult decat alte persoane si, pentru a nu fi incadrat in acea categorie de persoana infioratoare, trebuie sa ajungi sa iti modifici putin comportamentul. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa schimbi cine esti, ci doar sa ai alt comportament cand te afli in preajma acelor persoane.

 3. 3

  Incearca sa devii o persoana care sa aiba cat mai multe subiecte de conversatie.

 4. 4

  Invata sa respecti anumite limite. Evita sa te holbezi la lumea din jurul tau, sa pui intrebari prea personale; evita sa faci invintatii in locuri ciudate (cum ar fi in beciul tau, in pod la tine sau intr-o magazie).

 5. 5

  Fii atent la limbajul corpului pe care il au persoanele cu care socializezi.

 6. 6

  Evita sa faci remarci care ar putea sa jigneasca pe cineva.

Previous postCum sa agati o fata Next postCum sa amesteci culorile pentru a obtine culoarea maro

Related Posts

Posteaza un comentariu


close