Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa arati abordabil – CumFacSa.ro

Cum sa arati abordabil

Unelte articol

Nu conteaza cat de bine arati, cat de destept esti sau cat de bine te intelegi tu cu cei din jur, daca arati intimidant, preocupat sau speriat, cei din jur poate ca nu ar vrea sa te abordeze. Cu ajutorul acestui articol poti afla cum sa iti faci o imagine buna.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa iti dai seama de limbajul corpului tau. Sunt unele momente cand nu trebuie sa spui nimic pentru a comunica unele mesaje. Din pacate, corpul tau poate nu arata exact ceea ce gandesti. Unele persoane sunt atente la limbajul corpului persoanelor din jur, asa ca este important de stiut ce anume arati celor din jur cu corpul tau.

 2. 2

  Deschide-te. Evita sa stai cu bratele incrucisate si sa-ti pozitionezi corpul astfel incat nu ai pe nimeni in fata ta.

 3. 3

  Foloseste-te de privirea ta si de ochii tai. Priveste lumea in ochi. Nu trebuie sa stai cu privirea in podea sau sa te uiti cu ochii pe pereti.

 4. 4

  Zambeste. Acest lucru arata ca tu te simti bine in imprejurarile in care stai si poti parea mult mai abordabil decat daca ai sta serios sau incruntat.

 5. 5

  Fii atent la gesturile de auto-consolare. Atunci cand esti agitat sau nelinistit, acest lucru se poate observa prin gesturile tale. Evita sa te tot scarpini pe maini, sa iti duci mainile pe la frunte sau sa iti acoperi gura cu mainile. De asemenea, daca vorbesti cu cineva fata in fata, evita sa tii paharul in dreptul gurii. Acesta poate fi ca o bariera intre voi doi.

 6. 6

  In cele din urma, daca persoanele din jur nu te abordeaza, poti sa le abordezi tu pe ele. Nimic nu te face sa pari o persoana mai sociabila decat atunci cand abordezi persoanele din jurul tau si mentii o conversatie cu ele.

Previous postCum sa ai un par minunat Next postCum poti face hartia sa arate ca veche

Related Posts

Posteaza un comentariu


close