Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa citesti limbajul corpului unei femei atunci cand flirtezi cu ea – CumFacSa.ro

Cum sa citesti limbajul corpului unei femei atunci cand flirtezi cu ea

Unelte articol

Pentru a-ti da seama daca o fata este interesata de tine, trebuie sa ii urmaresti limbajul corpului. Pentru a reusi sa faci acest lucru, trebuie sa citesti articolul ce urmeaza.

Pasi

 1. 1

  Fii atent la degetele ei. Daca isi trece degetele prin parul ei, atunci cauta sa iti capteze atentia. Daca face acest lucru cat mai incet, acesta este un semn ca ii place compania ta. Daca in schimb isi trece degetele prin par intr-un mod mai rapid, atunci acest lucru ar putea sugera faptul ca este nervoasa sau rusinata de ceva.

 2. 2

  Fii atent la contactul fizic dintre voi doi. Daca te atinge oriunde, atunci acesta este un semn bun, in sensul ca este interesata de tine.

 3. 3

  Fii atent la mainile si bratele ei. Daca sta rezemata de scaun, cu mainile impreunate, acesta este un semn ca nu se simte comfortabil in prezenta ta. Acesta este cel mai rau semn al limbajului corpului atunci cand vorbesti cu o femeie.

 4. 4

  Urmareste-i buzele. Daca o femeie isi umezeste des buzele, atunci poate sa faca acest lucru din obicei, sau pentru ca vrea sa iti capteze atentia.

 5. 5

  Fii atent la ochii ei, in special la pupile. Daca are pupilele dilatate, atunci acesta este un semn clar ca este atrasa de tine.

 6. 6

  Fii atent la picioarele ei. Cercetatorii au descoperit ca femeile care isi incruciseaza picioarele, sau care si le leagana in mod repetat incearca sa trimita mesaje pe o tema sexuala partenerului.

 7. 7

  Fii atent la labele picioarelor. Daca acestea sunt indreptate spre tine, atunci este interesata de tine. Daca nu, atunci, sansele sunt ca sa nu fie interesata de tine deloc.

Previous postCum sa atragi atentia fetelor Next postCum sa citesti o banda de masurat sau o ruleta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close