Cum sa faci cunostinta cu cineva

Unelte articol

Desi acest lucru poate fi unul destul de simplu pentru persoanele extrovertite, pentru persoanele introvertite sau timide poate fi un lucru care le poate cauza o stare de anxietate. Aici sunt cateva sfaturi de care puteti tine cont atunci cand faceti cunostinta cu cineva :

Pasi

 1. 1

  Priveste persoana respectiva in ochi. Acest lucru este important deoarece arati ca iti pasa si ca ai incredere de sine.

 2. 2

  Zambeste. Este important sa intampini persoanele noi cu un zambet sincer. Acest lucru poate spune despre tine ca esti o persoana stabila si fericita.

 3. 3

  Intinde mana. Este foarte important sa strangi putin mana persoanei cu care faci cunostinta. Acest lucru spune despre tine ca esti o persoana plina de incredere de sine.

 4. 4

  Prezinta-te ; spune numele tau complet, apoi cere numele persoanei careia tocmai te-ai prezentat. Poti apoi sa-i spui acele persoane ca ti-a facut placere sa faci cunostinta cu ea.

 5. 5

  Pentru a intretine conversatia, puteti sa spuneti cate ceva despre voi. Poti spune unde lucrezi (daca lucrezi), de unde esti, ce facultate ai terminat.

 6. 6

  In acea conversatie, nu trebuie sa vorbesti numai tu. Trebuie sa lasi si pe celalta persoana sa vorbeasca despre lucrurile care o intereseaza.

Previous postCum sa faci ca fiecare fata sa vrea sa te sarute Next postCum sa faci dansul Moonwalk

Related Posts

Posteaza un comentariu


close