Cum sa fii o persoana care este greu de obtinut

Unelte articol

Urmareste acesti pasi pentru a gasi un echilibru atunci cand vrei sa pari ca esti greu de obtinut. Tine totusi minte ca nu este o stiinta exacta atunci cand vine vorba de intalniri, ci este mai mult un joc, in care conteaza foarte mult ce intuitie ai.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa iti placa sa fii singur. Daca deja ai multe in viata ta, vei fi greu de obtinut intr-un mod natural, deoarece sunt multe lucruri din viata de zi cu zi care te preocupa.

 2. 2

  Evita sa pari nevoias sau disperat in ceea ce priveste relatiile. Nu trebuie sa fii influentat de faptul ca toti din jurul tau au iubit sa prieten, tot ce trebuie sa faci este sa lasi lucrurile sa decurga de la sine.

 3. 3

  Trebuie sa incerci sa fii o persoana cat mai vaga si sa faci pe cealalta persoana sa puna cat mai multe intrebari pentru a afla cat mai multe despre tine.

 4. 4

  Nu fi asa de accesibila. Daca el sau ea suna, nu raspunde tot timpul si asteapta 1-2 zile pana sa suni si tu inapoi. O buna regula este sa astepti de doua ori mai mult decat a asteptat cealalta persoana pana sa te sune.

 5. 5

  Daca acea persoana te invita in oras, nu fa planuri imediat. Poti spune ca “poate”, sau ca te vei mai gandi.

 6. 6

  Incearca sa fii un spirit cat mai liber. Evita angajamentele si incearca sa lasi pentru tine cat mai multe optiuni posibile.

Previous postCum sa fii manierat Next postCum sa flirtezi prin mesaje

Related Posts

Posteaza un comentariu


close