Cum sa ierti pe cineva

Unelte articol

A raspunde cu bunatate in fata celui care ti-a facut rau poate sa fie unul din cele mai grele lucruri pe care le poate face o persoana. Daca vrei sa duci o viata plina de bucurie si de fericire, atunci trebuie sa inveti sa ierti. Este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa iti dai seama ca ura pe care o ai fata de persoana respectiva nu o afecteaza in niciun fel. Sansele sunt ca persoana respectiva sa isi vada de viata ei, fara a se gandi prea mult la tine.

 2. 2

  Trebuie sa intelegi ca cea mai buna razbunare pe care o poti avea fata de inamicii tai este sa duci o viata plina de succes si de bucurii. Daca vrei sa te razbuni fata de o persoana care a incercat sa iti puna anumite pirdici in viata, tot ce trebuie sa faci este sa ii demonstrezi ca acele piedici au fost niste lucruri nesemnificative in drumul tau spre succes.

 3. 3

  A doua cea mai buna razbunare este sa transformi acel rau in ceva bun. Gandeste-te la inamicul tau ca cineva care te-a ajutat sa te descoperi pe tine. Care te-a ajutat sa fii de succes.

 4. 4

  Incepe sa faci o lista cu acele lucruri bune pe care le-ai patit in urma acelei experiente.

 5. 5

  Apeleaza la diferite persoane (prieteni) care ar putea sa te ajute sau sa iti dea sfaturi in aceasta privinta.

 6. 6

  Fii compatimitor cu persoana ta. Iarta-te intai pe tine, fii rabdator si bland cu persoana ta. Aceasta durere emotionala pe care ti-a provocat-o cineva nu trece imediat. Asa ca trebuie sa incerci sa fii cat mai rabdator. Mananca bine, odihneste-te. Gandeste-te la lucruri frumoase, care iti maresc starea de spirit.

Previous postCum sa incarci filmulete pe iPod Next postCum sa ii dai de inteles partenerei tale ca vrei sa o saruti

Related Posts

Un comentariu

 1. Petru
  Apr 30, 2013

  Potrivita postarea si cu momentul in care ne aflam- Postul Pastelui . Ori mesajul lui Iisus este : invata sa ierti !

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close