Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ii arati unui baiat ca iti place de el – CumFacSa.ro

Cum sa ii arati unui baiat ca iti place de el

Unelte articol

Acest articol te ajuta cum sa ii arati unui anume baiat ca iti place de el.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca nu este interesat de alte fete.

 2. 2

  Evita sa petreci prea mult timp prin preajma lui.

 3. 3

  Incearca sa il faci sa te prinda de cateva ori ca il privesti. Nu fa acest lucru prea des totusi, altfel ai putea sa pari putin infioratoare.

 4. 4

  Nu trebuie sa fii prea directa din prima. Trebuie sa pornesti incet, si sa ai rabdare. Trebuie sa te gandesti ca unele lucruri se vor intampla de la sine.

 5. 5

  Tine minte : baietilor le place sa creada ca sunt barbati adevarati. De aceea, s-ar simti foarte bine daca i-ai face cateva complimente despre felul cum arata, sau despre aspectul lui fizic.

 6. 6

  Daca nu isi da seama din comportamentul tau ca iti place de el, atunci poti pur si simplu sa ii spui acest lucru. Si de aceasta data, nu trebuie sa fii prea directa. Poti in schimb sa il inviti la o plimbare sau sa iesiti la un suc.

 7. 7

  Nu il forta sa devina prietenul tau.

 8. 8

  Joaca-te putin cu el. Flirteaza cu el. Astfel ,vei parea sexy si putin misterioasa.

 9. 9

  Odata ce si-a dat seama ca il placi, nu trebuie sa fortezi lucrurile sa mearga mai departe. Atunci cand va fi si el pregatit, iti va da de inteles.

 10. 10

  Atunci cand vorbesti cu el sau cand esti in preajma lui zambeste si ia o atitudine cat mai pozitiva. Nu fi serioasa si nici nu sta cu bratele incrucisate, altfel va crede ca esti plictisita sau ca esti suparata pe el.

 11. 11

  In final, daca el nu te place inapoi, mergi mai departe. Sunt destui baieti draguti si atragatori in jurul tau.

Previous postCum sa indepartezi o aschie Next postCum sa ii spui unei fete ca iti place de ea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close