Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ii spui unei fete ca iti place de ea – CumFacSa.ro

Cum sa ii spui unei fete ca iti place de ea

Unelte articol

A-i spune unei fete ca iti place de ea este un lucru destul de simplu, dar gandurile confuze pot sa faca acest lucru sa para chiar destul de complicat.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa arati cat mai prezentabil. Nu fi intimidat de felul cum arata ea, sau cum arati tu. Trebuie sa stii ca de cele mai multe ori nu conteaza felul cum arati, ci felul cum te comporti si felul cum esti tu.

 2. 2

  Fii cat mai increzator, controleaza-ti nervii si rabdarea.

 3. 3

  Fii pregatit pentru rapunsul pe care ti-l da. Indiferent de raspunsul pe care ti-l ofera, tu trebuie sa incerci sa te mentii cat mai calm.

 4. 4

  Evita sa o suni sau sa ii spui aceste lucruri pe messenger / facebook. In schimb, este foarte important sa ii spui acest lucruri cand vorbiti fata in fata.

 5. 5

  Nu trebuie sa iti fie rusine.

 6. 6

  Incearca sa fii cat mai romantic, spune-i lucrurile pe care vrei sa i le zici atunci cand sunteti singuri. Poate sa fie mai stanjenitor pentru amandoi atunci cand sunt si alte persoane in jur.

 7. 7

  Fii cat mai serios atunci cand ii comunici aceste lucruri. Astfel, va aprecia foarte mult acest lucru.

 8. 8

  In cele din urma nu trebuie sa ascunzi faptul ca iti place de ea. Astfel vei inrautati lucrurile si nu vei avea nicio sansa de a fi impreuna cu ea.

Previous postCum sa ii arati unui baiat ca iti place de el Next postCum sa ii spui unei fete ca o iubesti atunci cand nu stii sigur daca te iubeste si ea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close