Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa imbratisezi pe cineva – CumFacSa.ro

Cum sa imbratisezi pe cineva

Unelte articol

Imbratisarile reprezinta manifestari ale afectiunii tale fata de persoanele apropiate. Cand imbratisezi pe cineva ii reamintesti faptul ca pentru tine este o persoana importanta si apropiata.

Pasi

 1. 1

  Apropie-te de acea persoana. Acest lucru poate sa fie foarte usor.

 2. 2

  Imbratiseaza acea persoana. Apleaca-te spre ea si pune-ti bratele in jurul corpului acelei persoane. Tine minte totusi, imbratisarea este diferita, in functie de persoana : membri ai familiei, amici, prietena, iubita.

 3. 3

  Nu strange prea tare corpul persoanei pe care o imbratisezi. Cel mai bine este sa fii atent la persoana care te imbratiseaza pe tine. Te poti lua dupa cat te tare te strange acea persoana pe tine in brate.

 4. 4

  Nu ii da drumul prea repede. O imbratisare este o modalitate prin care iti comunici afectiunea pentru cealalta persoana. De asemenea, este o modalitate grozava prin care poti imbunatati starea de spirit a unei persoane.

Previous postCum sa imbratisezi o fata Next postCum sa imbunatatesti receptia la telefonul mobil

Related Posts

Posteaza un comentariu


close