Cum sa incepi o conversatie cu o persoana in autobuz, tramvai sau metrou

Unelte articol

Urmariti acesti pasi pentru a invata cum puteti initia o conversatie cu o persoana atunci cand va aflati intr-un mijloc de transport in comun

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa intelegi mediul in care te afli. De cele mai multe ori, persoanele care se afla int-run mijloc de transport in comun vor doar sa ajunga de la A la B, si de aceea nu toti vor sa poarta o conversatie cu un pasager.

 2. 2

  Pentru a fi mult mai confortabil in aceasta situatie, iti poti aduce un material pe care sa te poti preface ca il citesti.

 3. 3

  Evalueaza situatia. Daca ti-a furat cineva privirea, poti sa incerci sa initiezi o conversatie cu acea persoana.

 4. 4

  Incearca sa faci si tu contact vizual. Astfel, dai de inteles persoanei respective ca esti interesat de ea. Nu trebuie sa te holbezi sau sa mentii privirea in ochii acelei persoane mai mult de doua-trei secunde.

 5. 5

  Mai arunca o a doua privire, iar daca privirile voastre se intersecteaza, poti sa oferi un zambet. Astfel, vei da de inteles persoanei respective ca esti interesat de ea. Daca si cealalta persoana iti zambeste, atunci ai noroc.

 6. 6

  Fii atent la ce limbaj al corpului il oferi. Nu trebuie sa ai o privire incruntata si nu trebuie nici sa tii bratele incrucisate.

 7. 7

  Incepe cu o intrebare simpla, o intrebare cu care acea persoana poate sa raspunda prin „da” sau prin „nu”. Sub nicio forma nu trebuie sa pui o intrebare care ar putea sa para prea personala. Fii atent la ce raspunde persoana respectiva, iar de acolo, puteti gasi amandoi subiecte de conversatie.

Previous postCum sa impachetezi un cadou Next postCum sa incepi si sa te tii de un program de exercitii fizice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close