Cum sa initiezi o conversatie cu o persoana de care esti atras

Unelte articol

Daca esti atras de o anume persoana poti sa devii putin timid cand esti langa acea persoana, mai ales daca nu te stii prea bine cu ea. In acest articol poti afla cum sa ai o conversatie cat mai naturala cu acea persoana.

Pasi

 1. 1

  Fa contact vizual. Nu trebuie sa te uiti nici prea mult timp la ea si nici asa de des. Arunca de cateva ori cu privirea spre acea persoana, pana cand vi se intersecteaza privirile.

 2. 2

  Incepe cu un compliment. Nu trebuie sa incepi cu ceva prea specific. Incearca mai mult sa ii spui ceva general, cum ar fi sa ii spui ca azi are un zambet foarte frumos. Trebuie sa fii cat mai sincer atunci cand ii oferi acel compliment si de asemenea, trebuie sa zambesti.

 3. 3

  Mentine conversatia. Trebuie sa ai in minte la acel moment mai multe subiecte de conversatie si sa pui intrebari care cer un raspuns cat mai detaliat.

 4. 4

  Cauza o scuza pentru a pleca, inainte de a ramane fara subiecte de conversatie. Cauta ceva cat mai plauzibil.

 5. 5

  Data viitoare, poti folosi conversatia precedenta ca un punct de referinta. Data urmatoare iti va fi mult mai usor sa porti o conversatie cu persoana de care esti atras, deoarece vei putea sa faci referinta la lucrurile discutate anterior. Urmareste si de data aceasta aceiasi pasi.

Previous postCum sa indepartezi un marker permanent Next postCum sa inoti atunci cand ai ciclu menstrual

Related Posts

Posteaza un comentariu


close