Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti ceri scuze – CumFacSa.ro

Cum sa iti ceri scuze

Unelte articol

A-ti cere scuze nu inseamna doar cuvintele “Imi pare rau”. Trebuie sa recunosti cu adevarat si cu sinceritate ca ai gresit si ca nu le vei mai repeta. A-ti cere scuze necesita curaj si umilinta.

Pasi

 1. 1

  Cere-ti scuze la momentul potrivit. Cuvintele au o insemnatate mai mare daca a trecut putin timp de la cele intamplate. Nu iti cere scuze imediat, dar nici nu lasa prea mult timp sa treaca.

 2. 2

  Fii sincer in ceea ce priveste atitudinea si intentiile. Alege-ti cuvintele cu mare atentie. Poti eventual sa repeti cuvintele in gand inainte sa le spui persoanei respective in fata.

 3. 3

  Exprima regret pentru faptele pe care le-ai facut. Pentru a arata empatie persoanei respective, spune-i ca intelegi situatia in care se afla si ca iti pare rau pentru lucrurile pe care le-ai facut.

 4. 4

  Explica ce anume s-a intamplat si nu cauta scuze. Evita sa dai vina pe alte persoane pentru cele intamplate, in special pe persoana de la care iti ceri scuze. Asuma-ti responsabilitate pentru cele intamplate.

 5. 5

  Spune ca iti vei da silinta sa indrepti lucrurile. Promite ca nu vei repeta acelasi lucru pe viitor.

Previous postCum sa iti calibrezi monitorul Next postCum sa iti controlezi visele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close