Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mentii o conversatie cu o fata – CumFacSa.ro

Cum sa mentii o conversatie cu o fata

Unelte articol

In acest articol veti gasi sfaturi despre cum puteti sa sustineti o conversatie cu o fata, fara a avea intentia de a flirta cu ea.

Pasi

 1. 1

  Ia-ti presiunea de pe umeri. Gandeste-te la faptul ca atunci cand vorbesti cu o fata, vorbesti doar cu o fiinta umana. Nu trebuie sa fii timid, nu trebuie sa iti fie rusine. Comporta-te normal.

 2. 2

  Poti sa impartatsesti ceva din viata ta. Poti sa ii spui de zonele in care ai calatorit, peisajele pe care le-ai vazut. Poti sa ii spui ce fel de hobby-uri ai.

 3. 3

  Incearca sa afli despre pasiunile ei, despre interesele ei si despre lucrurile care ii plac. Apoi invarte-te in jurul acelor lucruri ca sa decurga conversatia in mod normal.

 4. 4

  Raspunde-i la intrebari si fii cat mai onest si sincer. Nici nu trebuie sa divulgi prea multa informatie, dar nici sa fii prea evaziv.

 5. 5

  Cand inchei conversatia cu ea, nu o incheia brusc. Fii cat mai prietenos. Poti sa ii propui sa va mai intalniti pentru a mai comunica si in viitorul apropiat.

Previous postCum sa meditezi Next postCum sa mentii o conversatie telefonica cu prietena ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close