Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa o faci pe prietena ta sa te sarute sau sa te imbratiseze mai des – CumFacSa.ro

Cum sa o faci pe prietena ta sa te sarute sau sa te imbratiseze mai des

Unelte articol

Sarutarile sau imbratisarile sunt gesturi romantice de care fiecare partener ar vrea sa aiba parte. Daca vrei ca prietena ta sa te sarute mai des sau sa te imbratiseze mai des, poti afla cum sa procedezi citind acest articol.

Pasi

 1. 1

  Arata-i afectiune. Tine-o de mana cand iesiti la plimbare, sarut-o atunci cand va vedeti prima data, tine-o in brate atunci cand stati unul langa altul. Arata-i ca iti pasa de ea.

 2. 2

  Fii dulce cu ea. Fa-o sa isi doreasca sa stea cat mai mult langa tine si in preajma ta. Trebuie sa ai un bun simt al umorului si sa nu te plangi la ea despre lucrurile care te deranjeaza.

 3. 3

  Foloseste un parfum sau un after shave cu un miros placut. Fii cat mai ingrijit; acest lucru inseamna sa iti speli hainele, sa te speli pe dinti, sa faci dus zilnic, sa ai respiratia proaspata.

 4. 4

  Daca vrei sa primesti afectiune din partea ei, trebuie sa oferi si tu afectiune. Nu astepta ca ea sa faca primul pas.

 5. 5

  Ofera-i un compliment de fiecare data cand face ceva dragut pentru tine. In aceasta situatie, trebuie sa fii foarte sincer cu vorbele pe care i le spui.

 6. 6

  De fiecare data cand va intalniti, cumpara-i ceva. Nu trebuie sa fie ceva soficticat sau mare. Poti sa ii cumperi fie o floare, fie o ciocolata sau orice altceva ce iti trece prin minte. Este un gest frumos din partea ta si astfel ii arati ca iti pasa.

 7. 7

  Fa-o sa se simta ca si cum ar fi singura fata care inseamna ceva pentru tine.

Previous postCum sa nu mai fii o persoana nevoioasa Next postCum sa obtii un job daca ai cazier judiciar

Related Posts

Posteaza un comentariu


close