Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa suni o fata – CumFacSa.ro

Cum sa suni o fata

Unelte articol

Atunci cand vrei sa dai telefon unei fete, tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa fii cat mai natural. Citeste aceste sfaturi daca ai aceasta dificultate.

Pasi

 1. 1

  Cere-i numarul de telefon. Nu conteaza daca vrei sa o suni sau sa ii dai un mesaj, intai ai nevoie de numarul ei.

 2. 2

  Odata ce ai facut rost de numarul ei de telefon, asteapta putin, nu trebuie sa te grabesti cu telefonul. Nu conteaza ce ai auzit de la alte persoane, tot ce trebuie sa faci tu este sa o suni dupa cel mult o saptamana. Nu trebuie sa o suni nici prea devreme – altfel pari disperat, dar nici prea tarziu, astfel, vei parea dezinteresat.

 3. 3

  Gandeste-te daca vrei sa o suni sau sa ii trimiti un mesaj. Cel mai recomandat este sa o suni. Astfel, dai dovada de incredere in sine. Daca ai probleme la acest capitol, nu vei capata incredere daca nu incerci. Pe masura ce incerci vei ajunge sa capeti cat mai multa incredere in persoana ta.

 4. 4

  Fie ca ii dai mesaj sau ca o suni, intai ar trebui sa te prezinti. Nu trebuie sa presupui ca te tine minte. Ea ar putea sa aiba o multime de prieteni si amici.

 5. 5

  Gandeste-te la ce ai sa ii zici. Gandeste-te despre ce ati vorbit atunci cand i-ai cerut numarul de telefon. De asemenea, ar trebui sa ai un motiv pentru a-i da telefon, cum ar fi, sa o chemi in oras la o intalnire.

 6. 6

  Incepe prin a vorbi putin la telefon. Poate iti aduci aminte de lucrurile pe care le aveti in comun pentru a gasi un subiect de discutie.

 7. 7

  Spune-i motivul pentru care ai sunat-o – vrei sa o inviti in oras. Daca este interesata de invitatie, faceti un plan despre cand iesiti si unde iesiti. Tine minte, trebuie sa ai cateva alternative in aceasta privinta.

Previous postCum sa studiezi Next postCum sa supravietuiesti in padure

Related Posts

Posteaza un comentariu


close