Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te comporti in preajma unui baiat care iti place – CumFacSa.ro

Cum sa te comporti in preajma unui baiat care iti place

Unelte articol

Multe femei ajung sa fie emotionate, sa le transpire palmele si sa nu-si gaseasca cuvintele atunci cand barbatul carora le place se afla prin preajma. Puteti sa urmariti sfaturile de mai jos pentru a scapa de aceste emotii.

Pasi

 1. 1

  Zambeste si rade cat de mult poti. Da-i de inteles ca te simti bine si ca te distrezi. Daca razi intr-o camera plina cu persoane, poti induce o stare de bine, o stare de relaxare.

 2. 2

  Ofera-i complimente. Spune-i ca iti place camasa lui, sau ca arata bine azi. Nu numai fetele apreciaza astfel de lucruri.

 3. 3

  Joaca rolul unei fetite in suferinta. Nu trebuie sa fii slaba si patetica. Pune-i tot felul de intrebari legate aproape de orice. Dar insa nu exagera…de exeplu, intreaba-l cat este ora.

 4. 4

  Fii atenta la lucrurile pe care le face. Da-i de inteles ca esti disponibila, dar nu prea disponibila. Baietii sunt intrigati de o fata care este ocupata cu treburile ei personale si cu prietenele ei.

 5. 5

  Gaseste scuze ca sa-l atingi. Nimic altceva nu face un barbat sa se gandeasca la o femeie precum o atingere. Nu trebuie sa fie ceva de tenta sexuala. Atinge-l usor pe brat atunci cand vorbiti.

Previous postCum sa te comporti in preajma fetelor Next postCum sa te descurci cu gelozia

Related Posts

Un comentariu

 1. […] Inainte de toate, va recomandam sa cititi articolul: Cum sa te comporti cu un baiat. […]

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close