Cum sa trimiti o scrisoare in viitor

Unelte articol

Cu siguranta cu totii ne-am dori sa putem vorbi cu eul nostru din viitor insa acest lucru nu este posibil. Cu toate acestea, desi nu vei primi un raspuns, ii poti scrie o scrisoare persoanei tale viitoare. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum!

Pasi

 1. 1

  In primul rand ai nevoie de o coala de hartie, un plic si un stilou sau pix, lucrurile necesare pentru a scrie orice scrisoare.

 2. 2

  Scrie o scrisoare catre tine insuti ca si cum tu ai fi altcineva. Adreseaza-te destinatarului cu „tu”, desi este vorba tot de persoana ta si in mod normal ai folosi „eu”.

 3. 3

  Scrie tot ce vrei sa ii spui eului tau viitor, precum lucruri pe care sa nu le uiti niciodata sau incurajari, momente unice, etc. Nu stii niciodata cand vei avea nevoie de acestea.

 4. 4

  Scrie asa cum vrei tu, nu incerca sa urmezi tiparele scrisului formal, fii creativ si trimite-ti un mesaj unic.

 5. 5

  Semneaza-te dupa ce ai terminat de scris textul. Dateaza scrisoarea.

 6. 6

  Pune foaia de hartie pe care ai scris textul in plic, si daca vrei poti adauga o fotografie sau orice amintire pe care sa o gasesti cand vei deschide plicul. Sigileaza plicul!

 7. 7

  In anumite zone exista oficii postale care vor retine o scrisoare pana la data la care o indici tu pentru a fi livrata. Daca gasesti un astfel de oficiu postal da-le adresa viitoare daca stii unde te vei muta precum si adresa actuala si stabileste data la care vrei sa o primesti. Poti sa o tii si tu sau un prieten, dar e posibil sa se piarda in acest mod.

 8. 8

  Continua-ti viata in mod normal. Peste o saptamana sau doua vei uita complet de scrisoare. Cand vine timpul sa revezi scrisoarea, in viitor, e posibil sa fi uitat de ea in functie de cat timp a durat pana cand ai deschis-o. Astfel trimiti un mesaj in viitor, iar anii care au trecut iti vor reveni in minte cand vei deschide din nou scrisoarea.

Previous postCum sa tunzi aripile pasarilor mici Next postCum sa trezesti pe cineva de Ziua Pacalelii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close