Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vorbesti cu fata care iti place – CumFacSa.ro

Cum sa vorbesti cu fata care iti place

Unelte articol

Daca vrei sa ajungi sa cunosti o fata de care esti interesat, atunci trebuie sa te aduni si sa o abordezi. Daca ai probleme cu abordarea, trebuie sa iti amintesti unele lucruri :

Pasi

 1. 1

  Dai dovada de incredere de sine, lucru care poate sa fie considerat ceva atragator. Nu trebuie sa fii nici prea impunator, dar nici prea timid. Fetelor le plac baietii care stiu sa se descurce cu bine in astfel de situatii.

 2. 2

  Ofera-i complimente dar nu intrece masura. Poti chiar sa ii ofei un compliment in timp ce purtati conversatia. De exemplu, cand ii oferi un compliment despre ochii ei, nu te grabi sa ii oferi imediat al compliment despre par, obraji sau buze. Acest lucru poate sa o faca sa se simta stanjenita.

 3. 3

  Fa-i un compliment despre parul ei, sau despre felul cum este imbracata sau aranjata, deoarece fetele depun un efort destul de mare pentru aceste lucruri. Este important sa nu oferi complimente false de asemenea.

 4. 4

  Nu adu in discutie lucruri legate de sport sau alte subiecte asemanatoare deoarece nu este interesata. Nu vorbiti nici despre lucruri feminine, deoarece ar putea sa te considere gay. Vorbiti despre lucruri generale.

 5. 5

  Incearca sa iti tii ochii cat mai departe de decolteul ei. Acelasi lucru ramane valabil si pentru corpul ei. In schimb, uita-te la fata ei, chiar in ochii ei atunci cand vorbiti.

 6. 6

  Fii atent la ce are de spus. Fetelor le place sa impartaseasca diferite lucruri pe care le-au facut fie in ziua respectiva sau in saptamana respectiva. Ofera-i informatii despre tine atunci cand te intreaba, dar nici nu oferi prea multa atunci cand nu esti intrebat.

Previous postCum sa vopsesti o bicicleta Next postCum sa vorbesti cu o fata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close