Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vorbesti cu persoana de care iti place fara a fi respins – CumFacSa.ro

Cum sa vorbesti cu persoana de care iti place fara a fi respins

Unelte articol

Daca este o persoana de care iti place, dar nu vrei sa vorbesti cu ea din cauza faptului ca iti este teama de a fi respins, trebuie sa stii ca sansele tale nu sunt asa de mici precum ai crede, iar daca nu faci nimic, abia atunci sansele tale vor fi zero.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa treci peste emotii si peste starea de teama pe care o ai. Inainte de a aborda acea persoana, gandeste-te la un subiect de conversatie.

 2. 2

  Daca esti chiar asa de timid, poti chiar sa exersezi de unul singur, vorbind in oglinda.

 3. 3

  Icnearca sa abordezi acea persoana atunci cand este singura.

 4. 4

  Fa-ti o introducere, spune-i numele tau. Cel mai important lucru este sa pornesti o conversatie.

 5. 5

  Intreab-o pe persoana respectiva cate ceva despre el/ea. Poti sa ii pui o intrebare foarte simpla, de exemplu ce profesori are la diverse materii, in ce locuri ii place sa isi petreaca timpul liber, ce fel de muzica asculta, ce fel de filme ii plac.

 6. 6

  Daca nu esti timid, poti chiar sa o intrebi pe acea persoana daca ar vrea sa petreceti putin timp impreuna candva, sa mergeti la un film sau chiar sa iesiti in oras la un suc.

 7. 7

  Niciodata sa nu pui intrebari personale, sa intrebi despre fostul prieten / fosta prietena, altfel vei face o impresie proasta.

 8. 8

  Atunci cand vorbesti cu persoana respectiva, incearca sa alegi sa faci acest lucru intr-un loc cat mai potrivit. Daca o vezi in hol la scoala / facultate, atunci poti sa incerci sa o abordezi, daca nu sunt mai mult de 3-4 persoane in jurul ei, pentru a evita sa nu intri intr-o situatie stanjenitoare.

 9. 9

  In cele din urma trebuie sa fii tu insuti / insati, sa te comporti cat mai natural si sa ai o perere cat mai buna despre persoana ta. In cele din urma se va gasi o persoana care sa observe aceste lucruri la tine.

Previous postCum sa vorbesti cu o fata Next postCum sa vorbesti cu persoanele straine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close