Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa agati o fata – CumFacSa.ro

Cum sa agati o fata

Unelte articol

Sunt multi barbati care se pricep destul de bine atunci cand vine vorba de a agata o fata. Pentru a te numara si tu printre acei barbati, tot ce trebuie sa faci este sa citesti urmatoarele sfaturi.

Pasi

 1. 1

  Nu te gandi sa singurele locuri in care poti sa agati fete este doar intr-un club, bar sau pub. Fete poti sa agati fie pe strada, intr-un magazin, in clasa la tine…oriunde mergi.

 2. 2

  Fa ceva original. O fata draguta probabil ca primeste complimente din partea multor persoane din cercul ei de prieteni. Daca tu ii faci un compliment, poate ca il va aprecia, dar nu va considera ca ai spus sau ca ai facut ceva speical pentru ea. Pentru a-i arata cat esti de original, trebuie sa ii si spui ceva original. Evita sa faci complimente legate de felul cum arata. Poti in schimb sa incerci sa faci o gluma. Astfel, va aprecia originalitatea ta.

 3. 3

  Fii tu insuti. Acest lucru inseamna sa o tratezi normal, ca si cum v-ati cunoaste.

 4. 4

  Atunci cand vorbiti, incearca sa gasesti topicuri interesante de discutat. Povestes-tei putin despre tine, apoi indreapta-ti atentia asupra ei. Pune-i diverse intrebari : de unde este, ce hobby-uri are, ce muzica asculta…ce fel de filme ii plac. Arata-i ca esti cat mai interesat de persoana ei.

 5. 5

  Daca merge bine conversatia dintre voi doi, poti sa faci urmatorul pas si sa ii ceri numarul de telefon.

 6. 6

  Odata ce ai facut rost de numarul ei de telefon, sun-o a doua zi. In aceasta situatie, poti sa renunti la regula de trei zile.

 7. 7

  La inceput nu trebuie sa pari ca esti nevoias. Nu trebuie sa o suni sau sa ii dai mesaj in fiecare zi, mai ales cand sunteti la inceputul relatiei.

Previous postCum poti reusi sa stai treaz o noapte intreaga Next postCum sa ajungi sa cunosti persoane noi fara a parea infiorator

Related Posts

Posteaza un comentariu


close